NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

A Honvéd rossz rajt után kiütötte a Niksicset

Nekünkszól


Az előző szezonban bronzérmes Budapest Honvéd megkezdte szereplését az Európa Liga 2013/14-es szezonjában. A kispestiek fél lábbal már a következő körben érezhetik magukat, miután 4-1-re győztek a montenegrói Cselik Niksics otthonában.

holender_640x400

Holender (j) volt a Honvéd hőse Montenegróban – Fotó: Facebook (archív)

Hiába játszott már a mérkőzés kezdetétől fölényben az OTP Bank Liga legutóbbi szezonjában bronzérmes Honvéd, a hazaiak gyakorlatilag első nagyobb helyzetükből, egy pontrúgást követően Radovics fejesével már a 15. percben előnyhöz jutottak. Marco Rossi együttese ugyanakkor a játékrész második felében szinte kapujához szegezte a montenegrói alakulatot, és Délczeg Gergely, valamint Filip Holender góljaival megfordította az állást. Utóbbi az első találatnál a gólpasszt jegyezte.

A fordulást követően nem sokkal a Honvéd eldöntötte a találkozó – és vélhetően a párharc – sorsát is, az előkészítő ezúttal is Holender volt, a befejező pedig Diaby. A mindössze 18 éves Holender ezt követően is megállíthatatlannak bizonyult, s egy csukafejessel vette be a hazaiak kapuját.

Marco Rossi együttese így megnyugtató előnnyel készülhet a jövő heti kispesti visszavágóra.

Forrás: Hatharom.com


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!