NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Cavanit nem érdekli a Manchester United

Magyar


A Paris Saint-Germain uruguayi csatára, Edinson Cavani kijelentette, elkötelezett klubja iránt. 

Cavani a PSG-re koncentrál - Fotó: AFP
Cavani a PSG-re koncentrál – Fotó: AFP

A 27 éves játékost nem kevés pénzért, 64.5 millió euróért igazolta le a PSG tavaly nyáron, és ugyan rendszeres kezdőjátékos, időről időre téma újabb klubváltása. Állítólag nem tetszik neki, hogy az első számú sztár Zlatan IBrahimovic miatt Laurent Blanc vezetőedző rendszeresen kiteszi a szélre. Sajtóhírek szerint az angol rekordbajnoknál azt fontolgatják, hogy a nyáron ajánlatot tesznek Cavaniért. A pénteki, Nice elleni bajnoki mérkőzés után az uruguayi csatár erről faggatták az újságrók, de ő egy mondattal elintézte a kérdést: “A Paris Saint-Germain játékosa vagyok.”

Februárban a Chelsea-ről volt szó Cavani jövőjét illetően, akkor egy uruguayi lap kürtölte világgá, hogy a gólvágó még a világbajnokság előtt aláír a londoni Kékekhez.

A PSG péntek este egy szabálytalan öngóllal nyert a Nice otthonában, sorozatban a hetedik mérkőzését nyerte meg a Ligue 1-ben, 13 pontos előnnyel vezeti a tabellát. Szerdán a Chelsea lesz a párizsiak vendége a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a nyolcas mezőny legkiegyenlítettebb párharcára van kilátás.

forrás: hatharom.com


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!