NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Csillagjegyeink 2012.12.31-2013.1.5

Csillag


 
 
 

Kos    III.21- IV.20

Jól telik el az új év első hete. Már szüksége volt egy kis pihenésre, így pozitívan fel töltődött. Megállja helyét a munkahelyén!

Bika IV.21-V.20
Legyen óvatos, főleg az utcán. Csillagjegyek  balesetveszélyre figyelmeztetnek, ezért körül tekintő legyen! Anyagiak esetében ne legyen görcsös, mert nem tud majd pénzhez jutni.

Ikrek V.21-VI.21

Elismertebbé fog mostanában válni. Következő napok nagyon szerencsések lesznek. Szakmai körökben már régen fel figyeltek képességeire!

Rák VI.21-VII.22

Legyen bátrabb! Ismeretségeiből most erőt meríthet, később barátságok is születhetnek sőt párkapcsolatok is. A hát második felétől egy kis nyugalom következik be.

Oroszlán VII.23-VIII.23

Válogassa meg jobban a társaságát! Félelemre nincsen oka, de óvatosnak lenni sosem árt! Hivatalos vagy pénzügyekben figyeljen jobban oda.

Szűz VIII.24-IX.23

Rengeteg ki hívással kell most számolnia. Mindent időben el kell intézni mert különben nagyon el fog maradni. A lemaradását majd nehezen tudja pótolni.

Mérleg IX.24-X.23

Dolgos hete lesz.  Az új év kezdetén rengeteg munkával lesz tele. Helyt áll a napokban minden téren. Még azokat is meglepi akik fanyalognak önkörül!

Skorpió X.24-Xi.22

Változtasson szokásain! Új év kezdete ezért mondjon le régi rossz szokásairól. Ne legyen türelmetlen szép sorban sikerülni fog minden.

Nyilas XI.23-XII.21

Ideje lenne végig gondolnia jelenlegi életét, és hamar rá ébredne ,hogy zavaros minden körülötte. Keserűséggel tölti el, de ennek van jó oldal is: felismerés és változáshoz vezető úthoz.

Bak XII.22-I.20

Nem szabad fölösleges kiadásokat megengednie. Ne feledje el: egy rossz döntés hosszú időre visszavezetheti anyagi helyzetét.

Vízöntő I.21-II.19

Ezen a héten a képzelete szárnyal. Nehezen veszi rá magát a munkára. Azonban végére el kell jutnia halogatott a teendői végére.

Halak II.20-III.20

Jó formában kezdi az évet, maradjon is így! Azonban ne essen dőzsölési hibájába törekedjen az egészségesebb étrendre!

 

 

 


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!