NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Csirkemell őzgerincformában baconnel

Potter


10573_baconos-csirkemell_n

Hozzávalók 4 adaghoz:

80 dkg csirkemell filé

40 dkg szeletelt bacon

20 dkg sajt

2 db tojás

1 csokor petrezselyem

4 evőkanál tejföl

3 evőkanál liszt

2 kiskanál só

bors ízlés szerint

forma kikenéshez:

vaj,zsemlemorzsa

Elkészítés :

Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.

A csirkemellet felkockázva a többi összekevert alapanyaggal elkeverjük.

A kivajazott morzsázott fománkat baconnel kibéleljük.

A húst a formába öntjük, és a szalonnát ráhajtogatjuk.

Előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd egy tepsire kiborítjuk, és addig sütjük amíg a szalonna megpirul.






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!