NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Csirkemell sonkás omlett tekercs

Potter


omlett

Hozzávalók (6 főre):

6 darab tojás

1,5 evőkanál liszt

só és bors ízlés szerint

kevés olaj a tepsi kikenéséhez

Töltelék :

3 evőkanál tejföl

5 dkg csirkemellsonka

1 szál újhagyma

kevés Piros Arany

pici só és bors

Elkészítés:

A tojások sárgáját a liszttel simára keverem, majd a tojások fehérjét kemény habbá verem és a két masszát összekeverem, sóval-borssal ízesítem. Enyhén olajozott tepsiben kisütöm. Sütés után alufóliában feltekerem. Amíg hűl az omlett, összeállítom a tölteléket, és utána beletöltöm a tekercsbe.






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!