NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Döntéseinkről…

Medve Monika


 
 
 

Bármilyen helyzetben is vagyunk benne, a döntés elengedhetetlen az életünkben.

Hogyan választunk és éljük meg a döntéseink következményeit?

Amikor 2 alternatíva közül van módunk választani, elképzeljük magunkat az adott helyzetben!? Milyen érzelmi töltöttséget is közvetít számunkra egyik-másik lehetőség? Melyikhez kapcsolódik kellemesebb érzés …így, akár a szívünk szerint is dönthetünk. Rajtunk múlik milyen úton és hogyan indulunk el friss útvonalaink megtételéhez.

 Olykor- olykor kiszámíthatatlanok vagyunk. Érzelmi állapotunk hullámzásai sem maradnak távol tőlünk. Azt gondolnánk, megfulladunk…

A pozitív gondolkodás szinte már elengedhetetlen életünk néha átláthatatlan eseményeiben és ha mégis minimálisra csökkenne az optimista hozzáállás az adott állapotunkhoz…mindig jön egy „segítő kéz”, mellyel sikerül kiemelkedni a fejünk fölött összecsapott hullámok alól.

Amíg küzdünk önmagunkban, harcolunk szerény személyünkkel és makacsul ragaszkodunk saját törvényeinkhez, addig előfordul, hogy lelki tengerünk hullámai alatt fuldoklunk…míg nem egyszer…megadjuk magunkat ingadozó  érzelmi világunknak…majd a hullámok

erejével együtt táncolva, kisétálunk a partra!

Újult erővel képesek vagyunk tovább lépni. Nyomhatja vállunkat a teher, hogy hogyan is tovább…de amikor belső erőinkkel képesek vagyunk újra lábra állni, bármikor újra mozgósíthatjuk.

A segítő kéz, akár  belső erőforrásunk is lehet! Az egyedül megélt pillanatokban ezt felhasználva erős támaszt képes nyújtani!

Találkozunk olyan életeseménnyel, mely néha kemény, de talpra állunk. Még ha a történés pillanatában nehéznek is bizonyult.

Azokban az esetekben, amikor már egyszer sikerült…emlékezzünk, akkor is megtaláltuk a megoldást! Éberen figyelve és tudatosítva magunkban: MOST is képesek vagyunk úgy dönteni, hogy a továbbiakban kiemelkedő eredménye legyen életünkben.


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!