NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Feleségemtől férjemnek születésnapra és a 17. házassági évfordulónkra

Agnes


Te vagy nekem és én Neked, ne menj tőlem sosem messzire. Megtalállak akárhol vagy, nekem adtad kötött szavad.
Nem vesz el Tőled soha senki sem, hűséges leszek, amíg élek örökre.
Csak annyit kérek mégis Tetőled, néha egy kicsit törődj a szívemmel.

évforduló
Add meg nekem mindazt… amit kérek nem sok és nem is kerül semmi pénzbe. Titkok kamrájában bezárva tartom azt, nálam van a kulcsa és annak lakatja. Nehezen nyílik mindig annak zárja, de Te tudod a módját mi a nyitja. És ha egyszer mégis kinyílik Neked, mindig Nálad lesz majd a kulcsa a szívemhez. Szeress hát és add meg mindazt, mit oly kevesen kapnak meg, vagy soha….. Gyönyört és nagyon sok boldogságot, és soha el nem múló, gyönyörű rabságot. Rabságot, melyet maga ad az élvezet, hogy átéljem a gyönyörű perceket.

És bár más, amit nem kapott meg soha, én birtoklom azt és csak az enyém marad. És bár éljünk gazdagon, vagy nagyon szegényen, sosem hagylak cserben, meglásd, amíg élek. És tudom, hogy másoké nem leszek majd soha, kínzó vágyó testem, csak a Tied marad. Ezt hát amit írok maradjon a Tied, és soha ne feledd el,amíg csak élek. És hogyha mégis elveszítenélek, egyedül maradok ez biztos, megígérem. Légy hát velem mindig, ne add el a lelked, túl sok a hiéna, és a farkas körülötted!

Sokan irigylik tán azt a boldogságot, de nem tudják a módját, amit csak mi tudunk. Ezért ezen a mai szép napon, átadom a szívem és egyben a kulcsot. Nyitva van a zárja és mindig nyitva lesz, vigyázz rá nagyon, mert csak a Tied lesz. Sok-sok boldogságot kívánok magunknak, 17 év nagy idő, hát még a bizalomnak. Lapozok hát én is mert el jött az ideje, élek a mának, és feledem a rossz emlékeket. Ünneplünk,koccintunk, pezseg a bor poharunkban hagyjuk, hogy elvigyen egy kicsit távolabbra. Örömmel koccintunk, mert együtt lehetünk, érezzünk, szeressünk, vágyunk teljesüljön. Vigyázz rám, és én is Terád figyelek, gazdagabbak leszünk, és kicsit bölcsebbek. És hogy mi lesz később és biztos remélem, Te itt leszel nekem, és én Teneked.

Szeretettel férjemnek, akivel 17 éve élünk boldog házasságban.

Szeretlek,

Ágnes (HUSOD)

Köszönet az elmúlt szép napért, és az elmúlt évekért……

(Ezúton kívánnak további sok boldogságot a nekunkszol.hu portál szerkesztői is)


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!