NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Fokhagymakrémleves

Receptgyűjtő


fokhagymakremleves

Hozzávalók 3 adaghoz:

7 gerezd fokhagyma

3 evőkanál napraforgó olaj

1 nagy evőkanál liszt

6 dl zöldség alaplé

1 dl tejföl

1 db tojássárgája

2 evőkanál snidling (apróra vágva)

0.5 kiskanál őrölt fehér bors

 Elkészítés:

A megtisztított fokhagyma gerezdeket összezúzzuk és az olajon megfuttatjuk.

Adunk hozzá borsot és lisztet, amit világos zsemleszínűre pirítunk.

Amint ez kész felengedjük az alaplével és forraljuk fel.

A tejfölbe belekeverjük a tojássárgáját és a forrásban lévő leveshez adjuk, majd szórjuk bele az apróra vágott snidlinget.

 






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!