NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Fokhagymás tejszines csirkemell

Receptgyűjtő


fokhagymas-tejfolos-csirkemell

Hozzávalók:

60 dkg csirkemell

4-5 gerezd fokhagyma

2 dl tejszín

5 dkg vaj

liszt

bors

piros paprika

Elkészítés:

A csirkemellet besózom, borsozom.Megpucolom a fokhagymát, és felszeleteltem . A hússzeleteket megforgom paprikás lisztben. A vajat felolvasztotom, és hirtelen kisütöm a hússzeleteket. Kiszedem és a visszamaradt zsiradékon megkapatom a fokhagymát, ráöntöm a fél deci vizet, és visszateszem bele az elősütött hússzeleteket, majd felöntöm 2 dl tejszínnel.Fedő alatt párolom, amíg a hús meg nem puhult, és a tejszínes szaft besűrűsödik.Köret egyéni döntés szerint.






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!