Hozzávaló 6 adaghoz:
A salátához
4 db paradicsom
1 db kígyóuborka
4 kis fej lila hagyma
20 dkg olajbogyó
125 g feta sajt
Az öntethez:
4 evőkanál olívaolaj
1.5 teáskanál citromlé
1 teáskanál bazsalikom
Elkészítés:
Készítsük el az öntetet majd keverjük össze egy tálba az olívaolajat, citromlevet és a bazsalikomot.
Tegyük a hűtőbe kb 1 órára, ez idő alatt jól összeérnek az ízek.
Az uborkát hagymát paradicsomot apró kockákra vágjuk. Kimagozzuk az olívabogyót, ha szükséges majd a többi zöldséghez hozzáadjuk és elkeverjük.
Kis kockákra vágjuk a feta sajtot, és azt is hozzáadjuk.
Az öntetet a salátára öntjük. Óvatosan, a kezünkkel keverjük el.
Egy-két órára tegyük a hűtőbe és kész is már csak a tálalás maradt.
Jó étvágyat!
HOZZÁSZÓLÁSOK»