NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Humoros idézetek

Ihracska Hajnalka


“Szembejött az élet, mondom is neki, hová rohan, miért siet oly nagyon, ugyan, igyunk már meg egy kávét, ha már így összefutottunk.”

“Ha én le akarok írni valamit, akkor le tudom írni. Rájöttem, hogy az emberek jó része nem tud fogalmazni. És mint mondom, ismerem az alapvető matematikai műveleteket. Ha azt kérdezik, hogy Jonesnak van nyolc báránya, de Brown elvesz tőle tízet, akkor mennyi marad Jonesnál – ezt az emberek többsége szemrebbenés nélkül megválaszolja. Nem ismerik be azt, először is, hogy Brown nem tud tízet elvenni, másodszor pedig, hogy nem létezik negatív bárány.”

“E földi élet útjait róván, összekerülünk egy-egy halandó társunkkal, beszélgetünk egy darabig, aztán elválunk. És eszünkbe sem jut nyíltan és férfiasan megkérdezni tőle, mi a neve? Felebarátaink neveivel kapcsolatban valami sajátságos, tartózkodó álláspontot foglalunk el. Mintha attól félnénk, hogy valami borzalmas titokra bukkanunk, így gondolkozunk: “Lehet, hogy e rokonszenves idegent Snooksnak, vagy pláne Bugginsnak hívják. Jobb meg sem kérdezni.”

“Az ember nagyravágyó, ambiciózus, a nehézségek elől meg nem hátráló sportember, aztán találkozik egy lánnyal, akibe beleszeret, és mikor a bódulat tovaszáll, nemcsak arra ébredünk, hogy visszavonhatatlanul házasok vagyunk, de arra is, hogy egy egész életre kétpennys bridzsre vagyunk kárhoztatva.”

“Gondolkodni nehéz. Néhány dologról gondolkodni olyan nehéz, hogy belefájdul a fejed már abba is, hogy arra gondolsz, hogy gondolkodsz róluk.”

vicces_hatterkepek_84-800x600

“A macskának jobb, mint az embereknek (…). Mikor meg akarnak szabadulni az embertől, felmásznak egy fára. Mi esetleg annyit tehetünk, hogy bezárkózunk a vécébe.”

“Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.”

 

“Gyerekkoromban nagyon utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: – Lehet, hogy te le leszel a következő… Csak manapság hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken…”

 

“Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?”

“Ha majd lesz gyerekem, veszek egy iker-babakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót.”

 

“Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.”

 

“A magyar orvostudomány: bármi bajod van, aminek nem látható az oka, nyugtatót kapsz. Ha nem segít, kiveszik a vakbeled. Végül elküldenek összes létező vizsgálatra, hogy megállapítsák, semmi bajod.”

 

“Kocogj – és halj meg egészségesebben.”

“Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom…”

 

“Ne gondolkodj.
Ha gondolkodtál, ne mondd el.
Ha elmondtad, ne írd le.
Ha leírtad, ne írd alá.
Ha aláírtad, ne csodálkozz…”

 

“Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.”

 

“Ha az irány helyes, azt automatikusan megérzed… Alapvetően, ha töprengened kell egy döntésen, több mint valószínű, hogy rossz úton vagy.”

 

“Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: “Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!”

“Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.”

“Gondolkodom, tehát vagyok, de ha nem gondolkodom, még jobban vagyok.”
hatterkepek-vicces_62
“Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.”
“Aki sokat tanul, az sokat tud. Aki sokat tud, az sokat felejt. Aki sokat felejt, az keveset tud. Akkor minek tanulni?”
“Csukd be a szemed! Ugye milyen sötét van odabent?”
“Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra? Vagy sétáljak el előtted még egyszer?”
“Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.”
“Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen hely ahol csokit lehet kapni.”
“Senki sem tökéletes, de én olyan közel állok hozzá, amennyire csak lehet!”
“A barátságod nagyon sokat jelent nekem. Ha te sírsz, én is sírok. Ha nevetsz, én veled nevetek. Ha te kiugrasz az ablakon … én nevetek tovább..”


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!