NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Juhász Roland a Videotonnál folytatja – hivatalos

Nekünkszól


 

 

 

A belga Anderlecht hivatalos honlapján közölte, hogy Juhász Roland a Videotonnál folytatja pályafutását. A magyar válogatott védő a szezon végéig érkezik Fehérvárra.

Juhász a Vidiben folytatja – Fotó: AFP

Juhász 2005 nyarán az MTK-tól igazolt a brüsszeli klubhoz, és szeptemberben, a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen debütált. A védő hét és fél év alatt közel 300 meccsen lépett pályára az Anderlechtben, amellyel négyszeres belga bajnok, háromszoros Szuperkupa- és egyszeres kupagyőztes. Az Anderlecht közleményében megköszönte Juhász eddigi szolgálatait és sok sikert kívánt további karrierjéhez. A Videoton egyelőre nem erősítette meg az átigazolást. Szabó Gergő sajtófőnök az MTI-nek elmondta: amennyiben a Videotonnak lesz bejelenteni valója, akkor megteszi.

Mint ismert, Juhász a mostani szezonban a nyári edzőváltás után partvonalon kívülre került klubjában, ősszel egy-egy találkozón még szerepet kapott, de a januári edzőtáborba már el sem utazhatott, az Anderlecht utánpótláscsapatánál edzett. A téli átigazolási időszakban angol, ukrán,török majd magyar érdeklődésről is lehetett hallani, végül nem tudott klubot váltani.

Forrás : hatharom.hu


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!