NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Június végén megszűnik az IWIW

Íródeák


Június 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Ne aggódjon, egy kattintással igényelhet egy digitális időkapszulát, amelyben minden fotóját, üzenetét és kapcsolatát megőrizheti az utókor számára!
A nevét az angol “Who is Who” kifejezés rövidítéséből szerző magyar közösségi szájt azért szűnik meg, mert a Facebook mellett már nem sokan használják. A Facebook malmára hajtotta a vizet az oldal nemzetközi jellege: ott nemcsak a magyar, hanem a külföldi ismerősökkel is tartani lehet a kapcsolatot. Az átlagfelhasználók többsége számára pedig elegendő egyetlen platform, amelyen kapcsolatban lehet barátaival, ezért a legnépszerűbb oldalra, a Facebookra vándoroltak.

iwiw_logo
Mostantól nincs értelme tovább fenntartani a hálózatot, amely 2013-ig nyereségesen működött, az idén azonban már nem lehetett így üzemeltetni, ezért az Origo.hu-t is kiadó Origo Zrt. az idén májusban már nem hosszabbítja meg az iWiW üzemeltetéséről szóló éves szerződését az ezt kezdetektől végző Virgo Systems céggel, hanem június utolsó napján bezárja a szolgáltatást. Az iWiW bezárásával a szájtra készült alkalmazások is megszűnnek, és az iWiW Kapu nevű belépési azonosító szolgáltatás sem fog működni többé.

 

Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20140514-tizenket-ev-utan-bezar-az-iwiw.html


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!