NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Keksztekercs

Potter


keksztekercs

Hozzávalók  4 adaghoz:

A tésztához:

25 dkg háztartási keksz

10 dkg porcukor

1 dl kávé

1 evőkanál dzsem

2 evőkanál cukrozatlan kakaópor

1 evőkanál rum

20 ml tej

A töltelékhez:

10 dkg vaj

10 dkg porcukor

5 dkg kókuszreszelék

 

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összegyúrjuk majd vékonyra nyújtjuk. Ha nehezen gyúrható egy kevés langyos tejet öntsünk hozzá.

A töltelékhez a vajat a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Ezzel megkenjük a tésztát majd feltekerjük.Fóliába becsavarjuk és hűtőbe tesszük.

Díszíthetjük kókuszreszelékkel.






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!