NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Könyvajánló – A Mennyország létezik

drhanga


Tisztelt Olvasó!  Olyan könyvet ajánlunk most Önnek a figyelmébe, amely a világon számos országban a könyvsikerlisták élén áll.

 Dr. Eben Alexander világhírű idegsebész. Korábban azt vallotta, hogy a megismerés elválaszthatatlan a tudattól. Azonban ez a nézete, gyökeresen változott meg saját, halálközeli élményei hatására.

Ében professzor 2008. novemberében a fiával készült Dél-Amerikába, hogy megmásszanak egy hatezer méter magas hegyet. Ám a professzor az indulás előtti reggelen erős hát és fejfájásra ébredt. Állapota rohamosan romlott. Utolsó emlékképe az volt tudatvesztése előtt, hogy a felesége a mentőknek telefonál. Ezt követően a világhírű idegsebész mély kómába került és egy héten keresztül volt agyhalál közeli állapotban.

Mindeközben a rákapcsolt  műszerek, az agyröntgen, a ct nem mutatott nála agyi tevékenységet. Mégis, ez idő alatt Dr. Alexander ében csodálatos utazás tanúja volt. Könyvében arról számol be, hogy teste és tudata földi valóságától megválva gyönyörű helyre érkezett, ahol tapasztalása szerint gyönyörű fényeket, zenét, magukból öröm zenét árasztó, csillogó lényekkel találkozott. Utazása kezdetekor egy csodálatosan szép barna hajú, kék szemű nő csatlakozott hozzá, aki ennek az utazásának a során kísérője volt és akivel gondolati síkon kommunikált.  Akinek a hatására érezte, hogy érdemes élnie, bármi is történt vele eddigi élete során.

Ez a csodálatos lény közölte vele, hogy számára eddig ismeretlen élményben lesz része, de az utazást követően vissza kell térnie a földre. Isten jelenlétét is megtapasztalta a mennyországban történt utazása során, amelyről érdekesen, képletesen ír.

A professzor a kómában töltött hetedik napon egyszer csak kinyitotta a szemét, ezt követően pár óra elteltével már kommunikálni is tudott és csodával határos módon teljesen felépült abból az igen ritka bakteriális fertőzés okozta agyhártya gyulladásból, amely a fertőzést követően pár órán belül a beteg halálát okozza. Nincs gyógyulás belőle.

A világhírű idegsebész leleteit tanulmányozva tisztában volt vele, hogy a kóma idején a tudata megszűnt és semmilyen érzékszerve nem működött. Mindezt az őt kezelő orvosai is megerősítették. Mégis fantasztikus élményekben volt része a kóma ideje alatt. Hosszú éveket töltött azzal, hogy erre tudományos magyarázatot találjon. Véleménye szerint ez lehetséges, de ehhez a tudománynak ki kell lépnie mai korlátai közül.

 Dr. Hanga Valéria


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!