NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Lakberendezés csillagjegyek szerint

Potter


Amennyiben nem tudnád, hogy milyen lakberendezési stílus illik hozzád a legjobban, akkor most figyelj, hiszen megtudhatod, hogy a horoszkópod alapján mely dolgok passzolnak majd leginkább az otthonodba.
Bak
A Bakok nagyon értékelik a bútorokat és a hasznosítható tereket is, mert önmaguk is igen gyakorlatias emberek. Ezen kívül az igényesség is nagy szerepet tölt be az otthon berendezésében. A Bakoknak egyaránt fontos a társasági és a magánélet is, sőt az egyedüllétet is nagyra tartod, ezért ezen tevékenységeknek megfelelően kell otthonod helyiségeit is berendezned. Jó, ha a nappali alkalmas a vendégsereg fogadására, de alakíts ki egy olyan kis sarkot, ahova bármikor vissza tudsz vonulni.

Vízöntő
A Vízöntő csillagjegyű emberek általában nagyon lendületesek, szétfeszíti őket az energia, ezért otthonuk berendezése is ezt tükrözi. Ha Vízöntő vagy, használd nyugodtan az erős színeket, és olyan bútorok között is jól fogod magad érezni, amelyek hangulatilag eltérnek egymástól. Ha a társad – aki együtt él veled – higgadtabb, akkor persze érdemes az ő igényeit is figyelembe venni.

Halak
A vizes jegy szülöttei vonzódnak a kék és zöld árnyalatokhoz külön-külön is, és együttesen alkalmazva is. Ezeket a színeket használhatjuk a fürdőszobában és a konyhában is, de finomabb árnyalatokat használva be lehet csempészni a hálószobába is. Annak érdekében viszont, hogy megtartsd a harmóniát mindenképpen használj melegebb színeket is.

Kos
Bár a Kosok személyisége tüzes és meglehetősen temperamentumos, otthonukban mégis törekednek a szép, rendezett, letisztult stílusokat alkalmazni. A legjobb, ha modern, már-már minimalista stílusban rendezik be otthonukat. A visszafogott stílus ellenére nyugodtan lehet lendületesebb tárgyakat vagy mintákat is használni a belső terek kialakításánál. Egyszerűbb megoldás, ha a letisztult formák és színek mellé választasz egy tüzes, lendületes színt.

Bika
A Bikák szeretik a társasági életet és a finom ételeket is. Ezen tény mellett viszont azt is tudni kell róluk, hogy nehezen mozdulnak ki otthonról. Jó, ha a nappali minél nagyobb – egy amerikai stílusú konyha tökéletes lehet – hiszen így össze lehet vonni a nappalival, ahol a társasági élet zajlik. A Bika csillagjegyű emberek nyugodtan használják a barna, narancs és a piros színt.

Ikrek
A levegőjegy szülöttei imádják az egyediséget és a légies, nyitott tereket. Kedvenc színei között vannak a halványsárga, a világoskék és persze a fehér is. Vannak azonban olyan dolgok és árnyalatok, amiket érdemes messziről elkerülni. A nagy, régies, sötét színű bútorok egyáltalán nem ajánlottak. A nehéz, sötét színű textíliákkal hasonló a helyzet.

Rák
A Rák csillagjegyű emberek rendkívül romantikus és családközpontú alkatok. A kedvenc színek legtöbbször halványak, pasztellesek, de a lista első helyén mégis a rózsaszín áll. A virágmintás párnák, és tapétát ösztönzőleg hathatnak Rád, de nem szabad túlzásokba esni.

Oroszlán
Az Oroszlánok nagyon öntudatosak és szeretik a luxust, vagy minden olyan tárgyat, ami a luxus hatását kelti. Érdemes bevinni az otthonodba az aranyat, az olajzöldet és minden olyan színt, ami csillog. Szükség van persze egy nagy adag kreativitásra és szép érzékre is, hiszen ezeket a színeket úgy kell összepárosítani, hogy az összhatás ne legyen sok és túlzó.

Szűz
Ezen csillagjegy szülötteire jellemző a háziasság és a rend szeretete. Ezek a tulajdonságok nagyon hasznosak lehetnek lakberendezés alkalmával. A Szüzek szeretik az olyan otthonokat, amelyek beillenek egy tisztítószerreklámba is. Fehér, letisztult, kissé fényűző lakások passzolnak hozzájuk.

Mérleg
A mérlegek törekednek az egyensúlyra, szeretik a harmonikusan, mégis elegánsan berendezett helyiségeket és igénylik a meghitt kis sarkok jelenlétét is. A Mérlegek szeretik a bézs különböző árnyalatait és a kissé keleties stílusú lakberendezést.

Skorpió
A Skorpiók számára otthonuk az a hely, ahol kifejezhetik önmagukat és odafigyelnek a legkisebb részletekre is. Kedvelik a meghittséget, ezért díszíthetik lakásukat gyertyákkal, vagy más hangulatos elemekkel. A színekről is ejtsünk pár szót. Ezen csillagjegy szülöttei kedvelik a bordót, az aranyat és a sötétbarnát is.

Nyilas
Gyakorlatias és céltudatos emberek a Nyilasok. Számukra az a legfontosabb, hogy minden helyiségnek meglegyen a maga szerepe és, hogy legyen egy olyan hely, ahol a nagy rohanásban magukra tudnak maradni. A díszeknek kevés szerep jut, viszont az ajándékba kapott tárgyakat gondosan helyezd el az enteriőrben.

Forrás: www.interiorblog.hu


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!