NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Latte Machiato

Receptgyűjtő


Latte-macchiato

Hozzávaló : 1 adaghoz

1- 1,5 dl zsíros tej

1 eszpresszó

Elkészítés:

Főzzünk le egy adag kávét.

Közben a tej egyik felét kicsit megmelegítjük, ez fog a pohár aljára kerülni

Egy kanál segítségével a kávét a tej tetejére csurgatjuk.A vizes alapú kávé könnyebb, mint a tej, ezért nem fognak össze keveredni.

A maradék tejből készítsünk kemény habot. Ez kerül a kávé tetejére.

Így kapunk három réteget. Fontos hogy a tej amit habnak készítünk legyen langyos mert így lehet keményre felverni.






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!