NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

LeBron James Kobe Bryant hatalmas rekordját döntötte meg

Nekünkszól


Nem mindennapi rekordot adott át a múltnak LeBron James az NBA (észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság) szerdai játéknapján, hiszen a Golden State Warriors ellen a Király megszerezte karrierje 20 000. pontját, ezzel ő a legfiatalabb a liga történetében, akinek ez sikerült.

Lebron

Igazi gálával ünnepelte a Miami Heat, hogy LeBron James átlépte a bűvös 20.000 pontos határt, már ami a karrierje során elért pontokat illeti. Ez persze nem is csoda, hiszen egyrészt a Király ezzel óriási rekordot döntött, hiszen ő lett a liga történetében a legfiatalabb játékos, akinek ez sikerült, ráadásul nem kisebb nevet, mint Kobe Bryantet taszította le a trónról. Igazság szerint azonban nem is volt túl nehéz dolga a Heatnek, mivel a Warriors színeiben sérülés miatt nem léphetett pályára Stephen Curry, így a hazaiak nagyon gyorsan megadták magukat, három negyednyi játékot követően ugyanis már 30 pont volt a különbség a felek között.

A meccs legjobbja LeBron James volt 25 ponttal, aki így nyilatkozott rekordjáról: „Sokat jelent ez számomra, szinte mindent. Továbbra is mindent bele fogok adni, és remélhetőleg majd a játék is sokat ad vissza.”

Forrrás :  hatharom.hu


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!