NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Névnapi gondolataim….

Agnes


A Párom gondolatai, a tegnapi névnapomra….

Régi emlék!

Sűrűn visszajár, szinte nap mint nap, elfeledett csókok és ölelések jutnak eszembe. Lopott órák és percek,melyeket sokszor visszasírunk, önfeledt,meghitt pillanatok, melyekben fürödtünk és elaléltunk.
Távolnak tűnő vad szenvedélyek,szívünkben lüktet a vér mint az “űzött vadban”, hajszoltuk a vágyat egyre,de utolérni sosem tudtuk azt.
Mert amikor elértük már röppent is tovább, kacagva hátranézett,és elillant pillangó szárnyán.
Vadul zihálva testünk újra nekiveselkedett, űztük a kéjt a mámorral és elhittük azt a percet, melyet egymásnak átadva csak úgy hívtuk:a mámorosodás, és utólag visszagondolva mosollyal szívünkben vittük tovább.
Mint kisgyermek gügyögtünk egymásnak suttogó szavakat, pihegve feküdtünk egymás karjában mink, mint egy őz pár, aki riadt,majd elégedett mosollyal szívünkben újrakezdtük, újra és újra a mámorból ismét a gyönyörbe estünk.
Telnek az évek, és még mindig ugyanúgy űzzük a vágy ritmusát, testünk fáradtan pihen,de később újra hajszoljuk tovább. Hogy meddig lehet űzni, csak a szív ritmusa diktálva mondja, mely fáradhatatlanul dobog veled, a másik szívvel ugyanúgy azt dobbantja……..

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁN: HUSOD
SZERETLEK!!!!

Kalman Reinitzer fényképe.
Kalman Reinitzer fényképe.
Kalman Reinitzer fényképe.
Kalman Reinitzer fényképe.
Kalman Reinitzer fényképe.


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!