NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Orosz hússaláta

Potter


hussalata3

Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg sült vagy főtt hús

30 dkg főtt burgonya

30 dkg alma

20 dkg ecetes uborka

3 kemény tojás

tartármártás

főtt, füstölt nyelv

mustár

citrom

őrölt bors

Elkészítés: 

A húst ,főtt krumplit,meghámozott uborkát,almát és a kemény tojást vágd össze szép egyenletes csíkokra. Ízesítsd : Só, bors,  mustárt, citromlé majd keverd össze tartármártással. A tetejére szórd az összevágott füstölt nyelvet.Ezek után rakd hűtőbe ,hogy összeérjenek az ízek.






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!