NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Pörkölt, rétes és sör – a Veszprém viszonozza lengyel barátaink kedvességét

Potter


Bár az eredmény nem az MKB-MVM Veszprémért szorítók kedve szerint alakult, a Wisla Plock drukkereinek is köszönhetően jó hangulatban zajlott a két csapat mérkőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

wisla_plock_veszprem_szurkolok_lengyel_magyar_640
Lengyel és magyar nemzeti színű lufikkal készültek a Plock-drukkerei – Fotó: mkb-mvmveszprem.hu

A bakonyi klub hivatalos honlapja a 34-33-as vereséggel zárult vasárnapi találkozóról azt írja, hogy a találkozó előtt, közben és után nemcsak a helyszínre elutazó szurkolók, de a televízió előtt ülők számára is egyértelműen érezhető volt, milyen vendégszeretettel fogadták a Veszprémet a helyiek, tovább ápolva a lengyel és magyar nép közti barátságot.

A magyar bajnok ennek a történelmi hagyománynak a jegyében és viszonzásul lengyel barátaink kedvességéért a szombati visszavágó után, a Veszprém Aréna előtt megvendégeli a vendégszurkolókat, valamint a múlt héten Lengyelországba kilátogató hazai drukkereket. A menü pincepörkölt, rétes és egy korsó sör lesz. Azok a veszprémi szurkolók, akik a klub irodájában vásárolták meg a belépőjüket a múlt vasárnapi meccsre, a mérkőzés előtt, az Arénában vehetik át az étkezésre feljogosító kuponokat, a sajtóbejáratnál.

A mérkőzés előtt, a bemelegítés alatt lengyel számok lesznek hallhatóak, a szurkolók pedig meglepetéssel készülnek a lengyel vendégeknek. A vendég csapatot is meglepetés várja majd az öltözőben, viszonozva ezzel az ott kapott ellátást. A magyar-lengyel barátság napját 2007 óta ünneplik arra emlékezve, hogy 2006. március 24-én Lech Kaczynski lengyel és Sólyom László magyar államfő Győrben felavatta a magyar-lengyel barátság első köztéri emlékművét, amely két, gyökereivel egymásba kapaszkodó tölgyfát ábrázol.

A továbbjutásról döntő mérkőzést szombaton 14 órától szöveges formában élőben közvetíti a hatharom.com.

forrás: hatharom.com


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!