NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Ribéry bosszút állna az Aranylabdával

PotterBayern München szélsője, Franck Ribéry ismét elmondta, ő érdemelné meg az Aranylabdát. Hétfőn kiderül, ki kapja meg a futballvilág legrangosabb egyéni elismerését.

ribery_nyelvetnyujt_valogatott_640x400

Fotó: AFP

A 30 éves francia a Barcelona négyszeres díjazott sztárjával, Lionel Messivel, és a Real Madrid klasszisával, Cristiano Ronaldóval vetélkedik az Aranylabdáért. A szavazás már novemberben lezárult, január 13-án, hétfőn, a FIFA zürichi gáláján derül fény a győztes kilétére.

“Messi és Ronaldo két nagy játékos, mindketten szórják a gólokat. De nem érdemes a statisztikáinkat összehasonlítani. Eltérő stílusban futballozunk” - fejtegette véleményét Ribéry a L’ Equipe-nek.

“Mindent kihoztam magamból, elkerültek a sérülések, folyamatosan magas szinten játszottam. Ronaldo rengeteg gólt lőtt, Messi mindig is a legjobb lesz, de idén sérülések hátráltatták. Én mindent megtettem. Ott voltam minden meccsen, trófeákat nyertem, kulcsszereplő voltam. Biztos vagyok benne, hogy minden esélyem megvan az Aranylabdára. Most vagy soha nyerhetek, hiszen 30 éves vagyok” - folytatta a 80-szoros francia válogatott.

Forrás: www.hatharom.com


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!