NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Ronaldo gyilkos erejű szabadrúgása eltörte egy néző karját

Nekünkszól


Nem szándékosan, de sérülést okozott Cristiano Ronaldo: a Real Madrid portugál sztárja az angol Bournemouth elleni hétvégi barátságos meccsen olyan erővel rúgta el a labdát, hogy az eltörte a kapu mögött ülő 11 éves kisfiú csuklóját.

ronaldo_torottkar_640x400

Fotó: dailymail.co.uk

A Bournemouth ifjú szurkolója, Charlie Silverwood szinte repült örömében, hogy közelről nézhette a Real Madrid sztárjait, míg végül a királyiak legnagyobb csillaga, Cristiano Ronaldo egyik, kaput elkerülő szabadrúgása eltalálta a karját, csuklója két helyen eltört. Ez eset a hatodik percben történt, de a 11 éves kisfiút csak a meccs után látták el, hiába, a borsos jegyárak miatt inkább végignézte a mérkőzést.

“Láttam, hogy a labda felém száguld. Az arcomat akartam védeni a karommal. Az apám mellettem ült, de ő ijedtében elugrott, így teljes erővel talált el a labda” - nyilatkozta a pórul járt Charlie. “Ha nem védekeztem volna a karommal, nem maradtak volna elöl fogaim. Nagyon fájt. A barátaim nem akarták elhinni, mi történt. Ronaldo a világ legdrágább focistája, és eltörte a karom”- tette hozzá a fiú.

A történet végül happy enddel végződött, a Real Madrid játékosai egy aláírt mezt küldtek neki, míg a Bornemouth csapatától megkapta az aláírt labdát.
Forrás: Hatharom.com


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!