NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Sajtos rúd

Receptgyűjtő


sajtosrúd

Hozzávalók 4 adaghoz:

30 dkg liszt

25 dkg margarin

2 teáskanál só

1.5 dl tejföl

1 db tojás (a kenéshez)

5 dkg sajt (reszelt)

Elkészítés:

A lisztet gyúrjuk össze a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz.

Kinyújtjuk ujjnyi vastagra majd lekenjük a sózott felvert tojással és szórjuk meg reszelt sajttal.(Ízlés szerint akár magvakat is szórhatunk rá.)

Majd vágjuk hosszúkás rudakra .

Sütőpapírral bélelt tepsibe ,előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat!

 

 

 

 






HOZZÁSZÓLÁSOK»



Cikk bejelentése



Írjon Ön is,írj te is magazinunkba!