NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Senki sem lesz kezdő a múltja miatt – Mourinho

Nekünkszól


A Chelsea kedden a harmadosztályú Swindon Town otthonában lép fel az angol labdarúgó Ligakupában. A londoni gárda menedzsere, José Mourinho hétfőn sajtótájékoztatót tartott.

Mourinho még keresi az ideális kezdőcsapatot – fotó: AFP

Kicsit rezgett a léc a hétvégén José Mourinho számára, ugyanis csapata a Fulham elleni meccset megelőzően sorrendben négy fellépésén maradt nyeretlen. A Chelsea végül 2-0-ás győzelemmel javított, vagyis magabiztosabb hangulatban várhatja a keddi, Swindon elleni találkozót. Mourinho, bevallotta, egyelőre fogalma sincs arról, hogy melyik az ideális kezdőcsapata.

Nyilvánvalóan még nem tudom melyik a legerősebb kezdő tizenegy - mondta Mourinho. - De igazából erre a játékosok adják meg a választ, én nem tudok állandóan keresgélni és ásni a legjobb csapatot keresve. Vajon Branislav Ivanovic az ideális jobb hátvédem? Efelől nincs kétségem, láthatták a játékát. Ugyanígy minden a többi játékoson múlik. Ha valaki arra vár, hogy a státusza és a múltja miatt kezdő lesz, akkor rossz nyomon jár. Természetesen néhány posztot illetően vannak kétségeim, de ez normális.”

A Swindon ellen Mourinho néhány változtatásra készül. Lehetőséget kaphat Cesar Azpilicueta, David Luiz és Ryan Bertrand, valamint a tavalyi legjobb, Juan Mata. Kétségek ide vagy oda, a fogadóirodák a Chelsea továbbjutását várják kedden a Swindon otthonában.

Forrás: hatharom.com


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!