NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek a www.magazin.nekunkszol.hu weboldal,

azaz a Nekünkszól Magazin felhasználói részére !

 

A Nekünkszól Magazin által közölt, és a  portálon található információk felhasználása nagy nyilvánosság előtt, azok szórása, közlése csak az oldalra való hivatkozással megengedett.

A hivatkozás a Nekünkszól Magazin belinkelésével (http://www.magazin.nekunkszol.hu ) lehetséges.

Tilos:

- értelmetlen szavakat begépelni,

- illetlen dolgokat írni, megbotránkoztató fényképeket közzétenni,

- önkényuralmi jelképpel bármilyen módon kapcsolatos neveket használni, illetve ilyen

 jellegű szövegeket közzétenni.

- személyiségi, kisebbségi jogokat korlátozó, sértő ,

- bűncselekmény elkövetésére sarkalló,

- bűncselekmény elkövetésével vádoló szövegek, információk közzététele

- Más Internetes ajánlatok reklámozása nem kívánatos, kivételt ez alól az oldal üzemeltetőivel leegyeztetett ajánlat.

- Az adminisztrátoroknak joguk van a fenti szabályok megsértőit korlátozni a felhasználói jogokban. Az eltiltást azonban, eltekintve a nagyon extrém esetektől, figyelmeztetés előzi meg, s csak azután alkalmazza az adminisztrátor a szankciókat.

- Egyes alkalmazásoknál – hozzászólás, fórum – a felhasználó által közölt tartalom csak az oldal adminisztrátorainak engedélyezése után jelenhet meg. Ilyen esetben a adminisztrátor köteles az adatvédelmi, kezelése elveket figyelembe venni, és indokolt esetben azt érvényesíteni.

- A Nekünkszól Magazin üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a szabályok megsértése esetén alkalmazza a felhasználási feltételekben kikötött jogait, tehát korlátozza, kizárhassa a felhasználót az alkalmazások használatából, és adott esetben fel is jelenthesse.

- Az üzemeltető jogilag nem vonható felelősségre a felhasználó(k) által közölt tartalomért. A felhasználó teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy az általa közzétett szöveg nem ütközik jogszabályba. Teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy beszerezte a szöveg megjelenítéséhez esetlegesen szükséges valamennyi engedélyt és hozzájárulást, továbbá teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy szöveg nem sérti más harmadik személy személyiségi jogait, továbbá más harmadik személynek nincsen olyan, különösen kegyeleti vagy személyes adatvédelmi joggal, vagy szellemi alkotással kapcsolatos joga, mely a szöveg közzétételét megakadályozza vagy korlátozza vagy ezen jogok jogosultjainak törvényes jogait és érdekeit sérti.

-Ezen jogok megsértése miatt kizárólag a felhasználót terheli felelősség.

A portál üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy a felhasználási feltételeken változtassanak a felhasználók előzetes értesítése nélkül is. A mindenkori hatályos Felhasználási feltételek az aktuális irányadó feltételei az oldal használatának.

Nekünkszól Magazin – Nekünkszól Portál

Utolsó frissítés: 2013.06.12.