NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Fesztivál, Szolnok idén nyáron

Magyar


Parádés nyár következik Szolnokon. Megtelik a város élettel és nagy nevek érkeznek a megye székhelyre. Egy kicsit a városról: Szolnok az Alföld szívében, a Tisza és a Zagyva folyó torkolatánál fekvő település.Budapesttől az E 60 főúton 95 km távolságra ami vonattal egy óra hossza alatt elérhető. Népessége a 2012-es adatok szerint 74.341 fő.

  Tiszavirág Fesztivál

vi-tiszavirag-fesztival-szolnok-1-o

Amit tudni kell : Ingyenes zenei és kulturális fesztivál a szolnoki Tisza parton.Fellép Gilby Clarke, a Guns n’ Roses ex-gitárosa, Anna and the Barbies, az argentin Aureliano Marin, Little G Weevil, és az olasz Marco Di Maggio is. Megtalálható lesz a Borházak utcája, Maláta tér, Hídi vásár, Nyári Színház és Park mozi, és a tiszavirágzás ideje alatti hajókirándulás is lehetséges.

A Tiszavirág Fesztiválhoz idén csatlakozik a Zöld övezet Fesztivál mely a térség értékeinek megóvására a tudatos vásárlása , környezetünk megóvására hívja fel a figyelmet .

ARTjáró Összművészeti Fesztivál

Színház és film, képzőművészet és irodalom, komoly-és könnyűzene, klasszikus-és modern tánc, kézműves foglalkozás, nyitott műterem és kerekasztal beszélgetés mindez a legromantikusabb helyen Szolnoki Művésztelep, Gutenberg tér 12. szám alatt.

 Tiszaparti Nyár

Komoly- és könnyűzenei műsor hétről hétre változó programok.

EatFest – Mezőtúr

east

Szeretnénk tudni, hogy tetszik e eddig ez a cikk, hogy tudjuk a későbbiekben jelentessünk e meg hasonlót! Tetszik? Ha igen, akkor kérjük nyomj egy Tetszik/Like-ot. Ez természetesen nem kötelező, nekünk viszont sokat számít! Köszönjük!Július 31-től Augusztus 2-ig

A fesztivál ki tesz magáért, aki számít mindenki ott lesz .Leander Rising,Fish!,Zorall,Depresszió,Brains,Ocho Macho,Gangsta Zolee és a Kartel,Hősök Copy Con, Bárány Attila és még sokan mások. A rendezvény ugyan nem Szolnokon található ,de fél óra alatt megközelíthető .

Cross Sound Összművészeti Fesztivál

Tiszaligetben rendezik meg célja a keresztény értékek népszerűsítése.Programjaik  slackline, color party, graffiti.Fellépők holland Young and Free, az #Intoworship, a Jesus Loves Electro,  KeresztKérdés , Dobner Illés.

C+ Fesztivál

Szolnok új fesztiválja ami parádésnak ígérkezik. Augusztus 11-17-ig tombolhatunk olyan fellépők mellet mint a 30y, Kowalsky, Paddy and the Rats, Zorall, Depresszió, Budapest Voices, Üllői Úti Fuck, Magna Cum Laude, Blues Company stb… Szerintem több mondatot nem is kíván a leírás már a nevek olvasásától lázba lehet jönni.

cplusz

Örökség Világzenei Fesztivál

Immáron 19. alkalommal fog megrendezésre kerülni augusztus 20-át megelőző és követő napokon az Örökség Világzenei Fesztivál, melynek programján nagy erőkkel dolgozunk. A fesztivál közel 2 évtizede “tölti meg” Szolnokot a legnevesebb világzenei produkciókkal, ezen túlmenően pedig szoros együttműködésben áll a cikk elején említett Tiszavirág Fesztivállal, s ezzel mintegy keretbe foglalja a szolnoki nyári programokat!

 

 


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!