NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Főpróba a fehéroroszok ellen

Balassa Daniel


 
 
 

Ma 17 órakor felkészülési mérkőzést játszik a törökországi Belekben edzőtáborozó magyar labdarúgó-válogatott. Sajnos az összecsapást egyetlen televízió sem közvetíti.

A fehéroszok elleni barátságos mérkőzés célja amellett, hogy a csapat készüljön a tavaszi selejtezőkre, az is, hogy új játékosok épüljenek be a válogatott rendszerébe. Újoncként kapott meghívót a keretbe Szolnoki Roland (Videoton) és Böde Dániel (Ferencváros). Egervári Sándor várhatóan mindkettőjüket beveti, de nem kezdőként. A legfrissebb kezdőcsapat a következőképp fest: Bogdán – Vanczák, Mészáros, Korcsmár, Kádár – Koman, Hajnal, Pintér, Dzsudzsák – Szabics, Rudolf. Nincs a keretben a nemrég a német Bundesligában szereplő Greuter Fürth-höz igazoló Varga József és Pátkai Máté, valamint az Anderlechtnél mellőzött Juhász Roland.

Sok gólörömöt várunk tőlük Fotó :MTI

Az ellenfél legnagyobb hiányzója a korábban az Arsenalban és a Barcelonában is játszó Alekszandr Hleb, de így is elég acélosnak tűnik a főleg a BATE Boriszovra és az Oroszországban légióskodókra épülő kezdőcsapat: Veremko – Bordacsev, Martinovics, Filipenko, Zavnyercsik – Dragun, Kiszljak – Putyilo, Bressan, Vologyko – Rodionov.


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!