NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Mitől NŐ a nő – a nőiesség tanulható

Mészáros Angéla


 

Miért félnek manapság a NŐK attól, hogy nők legyenek?  Teret hódított a feminizmus és beleestünk a csapdájába:  a férfiak nem nyitják ki nekünk az ajtót, nem cipelik a csomagjainkat és csak azt vesszük észre, hogy ránk szakad minden teendő. Miért is? Hölgyeim, most nézzünk egy kicsit magunkba:  elfelejtettünk nőként érezni, létezni…

De van egy jó hírem is…a nőiesség mindenkiben ott lapul, csak elő kell varázsolni!

Ezt a folyamatot belülről kell elkezdeni, amikor tulajdonképpen agyban döntjük el, hogy mi igenis nőies NŐk vagyunk. Amint ezt eldöntöttük, hihetetlen változásokon megyünk keresztül…egy izgalmas ismeretlen úton, ahol a bennünk szunnyadó szürke lepke egyszer csak pillangóvá válik.

A magyar nők messzeföldön híresek szépségükről, de nem merik nőiességüket megfelelően viselni, vállalni. Túlzásokba esnek, próbálják a divatot követni – de mi sül ki belőle? A végeredményről inkább ne beszéljünk! Elég, ha végignézünk az utcán. Ne akarjunk az átlagnak látszani, merjük saját egyéniségünket felvállalni.

Ha külföldön pl. Olaszországban járunk, ugyan nem szebbek  a hölgyek, de meglepődünk azon milyen csinosak, stílusosak, jól öltözöttek. Az ő ötleteikből bátran meríthetünk mi is!

A nő nem attól nő, hogy kirakja a melleit, hasát vagy éppen falatnyi szoknyát vesz fel. Ezáltal, csak közönségessé válik és utána jön a nagy csodálkozás, hogy a férfiak miért csak egy alkalomra szeretnék őt vagy éppen nem becsülik?

Feszegessük egy kicsit a divat témát is.

A legújabb divatirányzatok  mindig valami izgalmasat tudnak mutatni, na de ez nem mindenkinek áll jól. Vallom azt, hogy klasszikus alapokkal, kicsit belecsempészve az aktuális divatot, sokkal nagyszerűbb hatást érhetünk el. Vásároljunk inkább olyan ruhadarabokat , amelyek ötletesek és variálhatóak. Ruházatunk, külsőnk a saját egyéniségünket  tükrözi – ez egy mondanivaló a másik ember számára, ez vagyok én.. . Egy bemutatkozás, egy névjegykártya a külvilág számára.

Régi mondás, nem a ruha teszi az embert. Azt hiszem ez már régen idejét múlt!  Elég csak megtapasztalni, ha szabadidős öltözékben megyünk vásárolni, vagy szépen felöltözve…egyből máshogy szolgálják ki az embert. Egy üzleti tárgyaláson és sok munkahelyen pedig alapvető követelmény a megfelelő öltözet.

De mégis milyen ruhákat vásároljunk?

Tovább olvasáshoz kérjük nyomja meg a Tetszik gombot
HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!