NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Moyes vagy Mourinho?

Balassa Daniel


Nagy kérdés foglalkoztatja most a Manchester United híveit: ki lesz a csapat edzője nyártól?
Mióta Sir Alex Ferguson bejelentette, hogy a nyáron elhagyja a “vörös ördögöket”, folyamatosan dobják be a neveket lehetséges utódként. Az egyik lehetséges jelölt José Mourinho, a portugál szekerének a rúdja igencsak kifelé áll a Real Madridtól, hiszen ismét elbukott a Bajnokok Ligájában, és már csak a Spanyol Kupa megnyerésére van reális esélye a királyiaknak. Mourinho kapcsán a Chelsea is szóba került, így csak az tűnik biztosnak, hogy nyártól ismét Angliában dolgozik.

David Moyes nem utasítaná vissza a Manchester kispadját

A másik komoly utódjelölt David Moyes lehet. Bár az 50 éves skót tréner nyilvánvalóan kisebb név a szakmában, az Evertonnal évek óta elért jó eredmények predesztinálják egy komolyabb feladattal való megbízásra. Ilyen lehet például a Manchester kispadja, amelyre az Evertontól való biztos nyári távozás után leülhet. Mellette szólhat még a portugálénál nyilvánvalóan kisebb fizetési igény és a brit származás is.
További neveket is bedobtak természetesen az angol sajtóban. Köztük van Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund edzője, Carlo Ancelotti (PSG) vagy Joachim Löw, a német szövetségi kapitány.


HOZZÁSZÓLÁSOK»Cikk bejelentéseÍrjon Ön is,írj te is magazinunkba!