NEKÜNKSZÓL VÁROSOK


BUDAPEST    DEBRECEN    KECSKEMÉT    PÉCS    SOPRON    SZEGED    SZOLNOK

Regisztráció

Kedves Érdeklődő!

Amennyiben szívesen írnál magazinunkba, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Bármilyen témakörben várunk anyagokat, akár olyan témakörökben is, amelyek jelenleg nem léteznek. Ha megfelelő anyag érkezik be hozzánk, akkor szívesen készítünk újabb és újabb témaköröket.

A magazin@nekunkszol.hu címre küldj egy e-mailt egy bemutatkozó cikkel, bármilyen témában. Legyen az sport, filmek, hobbi, szórakozás, recept, vagy éppen az amiről írni szeretnél.
Valamint írd bele az e-mailbe azt a felhasználónevet, amivel szeretnél az oldalra belépni, ezen kívül egy e-mail címet is természetesen, ahová a regisztrációs adataid küldeni tudjuk.

Amennyiben megfelelőnek találjuk az anyagod, akkor egy e-mailt fogsz kapni, ami tartalmazni fog egy automatikusan generált jelszót, amit később meg tudsz változtatni.
Ha sok jelentkezés érkezik be hozzánk, akkor kérjük légy egy kicsit türelmes, amíg az összes anyagot át tudjuk nézni, ugyanis csak olyan cikkeket kívánunk megjelentetni, amelyek passzolnak az oldal minőségéhez mind külalakban, mind tartalomban.

Ezért ha véletlenül nem találjuk megfelelőnek a cikked, akkor se búsulj, leírjuk neked, hogy min szeretnék ha változtatál, hátha másodjára jobban sikerül.

Bármilyen kérdésed van, írj nekünk bátran, hamarosan válaszolni fogunk!

Azt szeretnénk azonban leszögezni, hogy nem munkáról vagy állásról van szó, kizárólag olyanok jelentkezését várjuk, akik hobbiból szeretnének írni. Nekik kívánunk lehetőséget és helyet biztosítani, hogy megmutathassák magukat, írhassanak a hobbijukról, a kedvenc filmjükről vagy éppen, hogy bemutathassák a legújabb versüket.

Sok szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Üdvözlettel
Nekünkszól csapata – Nekünkszól Magazin